Έφτασαν στη Μητροπόλεως οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών

Μεταφέρθηκε προσωρινά η πιάτσα ταξί
Στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως έφτασαν σήμερα τα συνεργεία της εταιρείας που εκτελούν εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στη Βέροια. Προκειμένου να διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά και την ασφάλεια τόσο του συνεργείου όσο και του κοινού, αποφασίστηκαν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, μέχρι και την Παρασκευή που θα διαρκέσουν οι εργασίες και κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πιάτσα ταξί της Μητροπόλεως, θα μετακινηθεί μεταξύ των οδών Θεμιστοκλέους και Σολωμού.Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
- Η στένωση της οδού Μιαούλη, από την συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως την συμβολή της με την οδό Γοργοποτάμου, κατά 2 μέτρα από τη δεξιά πλευρά (με κατεύθυνση προς την οδό Γοργοποτάμου) και την κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν τμήμα της οδού.
- Η στένωση της οδού Μητροπόλεως, στο ύψος όπου διασταυρώνεται αυτή με τις οδούς 10ης Μεραρχίας και Μιαούλη, σε δύο φάσεις, με στένωση του ρεύματος καθόδου (κατεύθυνση προς οδό Βενιζέλου) στην 1η φάση και στένωση του ρεύματος ανόδου (κατεύθυνση προς οδό Μ. Μπότσαρη) στην 2η φάση και εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομείναν τμήμα της οδού, σε κάθε φάση, με ελάχιστο πλάτος 2,75 μ., με την παρουσία σηματορών.
- Η στένωση της οδού Μητροπόλεως, από την δεξιά πλευρά (κατεύθυνση προς οδό 10ης Μεραρχίας), από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό 10ης Μεραρχίας και αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από το εναπομείναν τμήμα της οδού.
- Η στένωση της οδού Περικλέους, από την δεξιά πλευρά (κατεύθυνση προς την οδό Κεντρικής) και κίνηση των οχημάτων από το εναπομείναν τμήμα της οδού.
- Η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, σε όλο το μήκος των τμημάτων των προαναφερόμενων οδών, από την προηγούμενη μέρα των εργασιών.

Στις διασταυρώσεις, Μητροπόλεως με Θεμιστοκλέους και Μητροπόλεως με Περικλέους, θα πραγματοποιηθεί στένωση πρόσβασης των δευτερευόντων οδών. Η πρόσβαση της οδού Θεμοστοκλέους θα έχει πλάτος 4,50 μ. και της οδού Περικλέους θα έχει πλάτος 3,00 μ., σύμφωνα με το με α.α. 7 σχετικό. Η κυκλοφορία επί της οδού Μητροπόλεως θα διεξάγεται κανονικά αμφίδρομη από το εναπομείναν πλάτος 6,90 μ.- 7,10 μ..

Κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών, η πιάτσα ταξί που υφίσταται επί της οδού Μητροπόλεως, θα μετακινηθεί, προσωρινά, στο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Θεμιστοκλέους και Σολωμού. Με το πέρας των εργασιών στο τμήμα της υφιστάμενης πιάτσας επανέρχεται στην πρότερη θέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ