Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«MezEthnic Tuesdays» στο «12 γράδα»: Απόψε ταξιδεύουμε Ασία! Πάρτε μια γεύση...

Τρίτη σήμερα, και το «12 γράδα» πιστό στην καλοκαιρινή παράδοση του mezethnic thuesdays που μετράει πλέον 6 χρόνια, διοργανώνει τις καλοκαιρινές Τρίτες στην όμορφη και δροσερή αυλή του, μικρά και απολαυστικά γευστικά ταξίδια σε κουζίνες μακρινών προορισμών. Επόμενος γευστικός σταθμός απόψε; Η Ασία! Με πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση των κεντρικών χωρών της Ασίας, γεύσεις από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη, ταξιδεύουμε γευστικά και ερχόμαστε τόσο κοντά με την εκπληκτική κουζίνα τους.
Ο chef του «12 γράδα» Γιάννης Σαμούκας εμπνέεται από την Ασία και κάθε Τρίτη βράδυ μας παρουσιάζει tapas menu, sushi, noodles και άλλες γευστικές προτάσεις, όπως πάντα με τη δική του μοναδική αισθητική, που θα μπορούμε να τις συνοδεύσουμε με τα κατάλληλα cocktail’s και ποτά από την πλούσια λίστα του εστιατορίου.

Αν δε μπορείτε να ταξιδέψετε στη μακρινή Ασία, ταξιδέψτε γευστικά αυτό το καλοκαίρι, με όχημα το «12 γράδα», σε 2 μόλις λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Βέροιας, στην ομορφότερη καλοκαιρινή αυλή, στην καρδιά της Μπαρμπούτας! Πάρτε μια γεύση από το Asian Menu που απολαύσαμε την προηγούμενη Τρίτη...

Κάντε κράτηση στο 2331.100.112
Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ