Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία - ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη

Τραγική κατάληξη είχε ποδηλάτης στην Ημαθία, όταν ΙΧ τον παρέσυρε και τον σκότωσε στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Σκύδρας. Σύμφωνα με το inaoussa.gr, ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, όταν άνδρας που επέβαινε σε ποδήλατο και κινούνταν με κατεύθυνση τη Σκύδρα, στο
ύψος της διασταύρωσης της Μαρίνας Νάουσας, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον ποδηλάτη και τον μετέφερε δυστυχώς νεκρό στο Νοσοκομείο Νάουσας.
Όπως μεταδίδει το penapress.gr, το θύμα ήταν ένας 42χρονος κάτοικος Σκύδρας, ενώ ο οδηγός του ΙΧ ήταν ένας 26χρονος από τη Μαρίνα, ο οποίος και συνελήφθη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, το ποδήλατο δεν έφερε τα απαραίτητα φώτα ή αντανακλαστικά ρεφλέξ ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ