Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την νέα ηγεσία της Αστυνομίας συναντήθηκε ο Βοργιαζίδης

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου ο Δήμαρχος της Βέροιας είχε εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Ημαθίας Διονύση Κούγκα. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο δημαρχείο, όπου εκτός των άλλων συζητήθηκαν διάφορα θέματα αστυνομικής φύσεως που απασχολούν την πόλη της Βέροιας και την τοπική
κοινωνία. Έγιναν από αμφότερους προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και δόθηκε η διαβεβαίωση για αγαστή συνεργασία προς όφελος των πολιτών. Ο Κώστας Βοργιαζίδης ευχήθηκε στον κ. Κούγκα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. και ευελπιστεί στην άψογη συνεργασία μεταξύ τους. Από την πλευρά του ο ανώτερος αξιωματικός τον ευχαρίστησε από καρδιάς και δεσμεύτηκε ότι η Αστυνομία θα συνεχίζει να βρίσκεται συνεχώς στην υπηρεσία του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ