Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για μόλις... 23 ψήφους!

Σχεδόν ισοπαλία
Κατά το παρελθόν στην Ημαθία έχουμε ζήσει απίστευτες εκλογικές μάχες. Αμφίρροπα ντέρμπι που κράτησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος. Από τις μάχες Χρυσοχοΐδη-Γικόνογλου και Χαλκίδη-Φωτιάδη έως Σιδηρόπουλου-Γικόνογλου και Βεσυρόπουλου-Τσαβδαρίδη. Ωστόσο η μεγαλύτερη εκλογική μάχη που δόθηκε ποτέ στο νομό, πραγματοποιήθηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ανάμεσα στην Φρόσω Καρασαρλίδου και τον Άγγελο Τόλκα. 
Οι δύο υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν μια σκληρή μάχη για το ποιος θα κερδίσει την μία και μοναδική θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τελικά, ή έδρα κατέληξε στην Καρασαρλίδου, η οποία επικράτησε του πρώην Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για μόλις 23 ψηφοδέλτια. Κοινώς, στους 21.742 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, η βουλευτική έδρα κρίθηκε σε απειροελάχιστο ποσοστό... Πραγματικά, απίστευτο!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ