Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εν αναμονή των αποφάσεων Βοργιαζίδη - Ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι;

Γράφει και σβήνει ονόματα - Με ποιους θα συνεργαστεί;
Σε ρυθμούς «πόκερ» κινείται η παραπολιτική πιάτσα της Βέροιας, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στον επανεκλεγέντα δήμαρχο, ο οποίος ορκίζεται την Δευτέρα 19 Αυγούστου στον Χώρο Τεχνών. Ο επικεφαλής της

«Δράσης με Γνώση» αναμένεται σε λίγες ημέρες να γνωστοποιήσει τις τελικές του αποφάσεις, όσον αφορά τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις θέσεις στη διοίκηση του Δήμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο Κώστας Βοργιαζίδης έχει καταλήξει στο γενικό πλάνο της νέας διοίκησης. Θα χρησιμοποιηθούν εν ενεργεία πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα βοηθήσουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, αλλά και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα υπογραμμίσουν την ανανέωση. 

Ήδη, αρκετές αντιδημαρχίες έχουν «κλειδώσει», όπως επίσης και το πρόσωπο που θα αναλάβει για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεγάλος γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής το αν και με ποιον θα συνεργαστεί για την πλειοψηφία που χρειάζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την Γεωργία Μπατσαρά; Με τον Αντώνη Μαρκούλη; Με τον Παύλο Παυλίδη ή θα έχουμε κάποια άλλη έκπληξη; 

Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, αν και όπως μαθαίνουμε έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για κοινή συμπόρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ