Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βουνό» οι εκλογικοί σάκοι στο Δημαρχείο Βέροιας

Φεύγουν σταδιακά για τα εκλογικά τμήματα
Μια ανάσα πλέον πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου, με τους υποψηφίους να κάνουν σπριντ για τα τελευταία μέτρα του προεκλογικού μαραθωνίου και τις προετοιμασίες των εκλογικών κέντρων να βρίσκονται σε εξέλιξη. Στον πυρετό των προετοιμασιών και

το Δημαρχείο Βέροιας, που έχει επιφορτιστεί με όλη την προεκλογική προετοιμασία, δεχόμενο τόνους εκλογικού υλικού, που ξεφορτώθηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί έγινε αρχικά ο διαχωρισμός των ψηφοδελτίων για τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές, τις Δημοτικές και τις Τοπικές και στη συνέχεια οι αρμόδιοι υπάλληλοι τα χώρισαν ανά εκλογικό τμήμα και τα τοποθέτησαν σε λευκούς σάκους, γράφοντας με μαύρο μαρκαδόρο αναλυτικά για που προορίζεται ο κάθε ένας.
Όπως ήταν φυσικό, οι διάδρομοι και τα γραφεία του Δημαρχείου της Βέροιας «πνίγηκαν» με λευκούς σάκους γεμάτους ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών, που προορίζονται για τις τέσσερις κάλπες της Κυριακής, ενώ η διανομή τους άρχισε από νωρίς το πρωί στα σχολεία που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα.
Στα σχολεία σήμερα Παρασκευή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα, αλλά γίνεται η προετοιμασία των αιθουσών για την εκλογική διαδικασία, η απομάκρυνση και διάταξη των θρανίων, η τοποθέτηση των κάλπεων και των παραβάν. Πολλά από αυτά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και αργά το βράδυ, προκειμένου να δεχθούν σταδιακά το εκλογικό υλικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ