Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τόλκας στην ΕΡΤ3: «Πρέπει να προστατέψουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Τηλεοπτική εμφάνιση στην ΕΡΤ3 πραγματοποίησε ο Άγγελος Τόλκας. Ο Ημαθιώτης Υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Επικοινωνία» και αναφέρθηκε στο προσφυγικό, στην Ελληνική οικονομία αλλά και στους εργάτες γης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σήμερα κανείς μπορεί να
νιώσει πιο σίγουρος ότι έχουν ακολουθηθεί κοινωνικές επιλογές και προοδευτικές πολιτικές για αυτό το κομμάτι του κόσμου που πέρασε περισσότερο δύσκολα στην περίοδο της κρίσης. Στην Ελλάδα πρέπει να προστατέψουμε την βάση της οικονομίας μας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
Με τις προτάσεις του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ για τα εργασιακά δεν προστατεύεται καθόλου η μικρή και μεσαία ελληνική επιχείρηση, η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που οι μεγάλες εταιρείες ακολουθούν ως λογικές και επιλογές εργασίας. Επιλέγουμε την πρόοδο έναντι της συντήρησης. Απέναντι σε λογικές του επταημέρου και του υπεροκταώρου και σε λογικές ότι τα δημόσια νοσοκομεία δεν χρειάζονται να έχουν τις εγκαταστάσεις και τους εξοπλισμούς που χρειάζονται οι πολλοί».

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

  1. και γιατί δεν το έκανες πριν όταν ήσουν και πάλι υπουργός με το ΠΑΣΟΚ; Άλλα μας έλεγες πριν μπεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγορούσες τότε θυμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ