Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Βέροια

Την Εργατική Πρωτομαγιά τίμησαν το πρωί της Τετάρτης 1 Μαΐου 2019 στη Βέροια, τα μέλη του ΠΑΜΕ Ημαθίας, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας και η Ομάδα Γυναικών Βέροιας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), πραγματοποιώντας συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ωρολογίου, όπου και ακούστηκαν οι σχετικοί χαιρετισμοί και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία με πανό και συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Δείτε φωτογραφίες:














































12 σχόλια:

  1. Οι τριάντα (ούτε καν) ίδιοι γραφικοί μαζεύτηκαν για να κλείσουν τους δρόμους και να ταλαιπωρήσουν ολόκληρη πόλη. Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στην Β.Κορέα, στην Κίνα στην Βενεζουέλα κτλ, και θα σου έλεγα εγώ αν θα προλάβαιναν να τις ΄΄μετράνε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζεύτηκαν όπως πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι γύρω στα 20-30 άτομα και ταλαιπώρησαν ολόκληρη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι θα σας χαλάμε τον βόλεψη κοθώνια. Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά μας αρέσετε είσαστε γραφικοί καθώς αντιπροσωπεύεται ότι απέμεινε από τον Στάλιν και τον Λένιν που ακόμη και οι κλασικές κομμουνιστικές χώρες απέρριψαν και διέγραψαν.

      Διαγραφή
  4. Οι γνωστοί άγνωστοι που δεν λείπουν από τις πορείες αλλά η μαθητική για την Μακεδονία ήταν φασιστική. Ενώ του Πολυτεχνειου αγωνιστική... Α ρε δουλέψατε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κομμουνισμός του 19ου Αιώνα. Ό,τι πιο προωθημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαμός λαόθάλασσα ακούγαμε τον Χατζηκώστα να φωνάζει στα τριάντα άτομα <> , για να φαίνονται πολλοί και πορεία να έχει μάκρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φασιστάκια γιατί μπαίνετε σε τόσο μεγάλο κόπο για σας να φτιάξετε δυο προτάσεις έστω και ανορθόγραφες για 20-30 γραφικούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κολλημένοι. Σας βαρεθήκαμε . Αντε ξεκολληστε λιγο. Οπαδοι του Κιμ γιονκ ουν. Μπουνταλαδες α μπουνταλαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είχε πει ο Λένιν, από τους 100 κομμουνιστές ένας είναι γνήσιος, οι 49 είναι απατεώνες για να εκμεταλλευτούν τους άλλους, και 50 είναι άβουλοι και αγράμματοι που ακολουθούν. Εδώ επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή, και μόνο από τις φώτο μπορούμε να διακρίνουμε πως από όλους τους εικονιζόμενους ουδείς έχει κομμουνιστική παιδεία, και αυτό θα το διαπιστώνουμε απλά και μόνο αν μπούμε στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αυτοπροβάλλονται σε καπιταλιστικές εμφανίσεις και πόζες, και με φωτογραφίες και προβολές του νεοπλουτισμού τους. Για να μην νομίζουν οι σύντροφοι ότι ο κόσμος κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εσύ είσαι ο γνήσιος που είπε ο Λένιν...

      Διαγραφή
  10. Φάτε μνημόνια με το κουτάλι αφού σας φταίει το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ