Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος στο «Πρώτο Θέμα»: «Είναι ικανοί για όλα»

Με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επιτίθεται στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βουλευτής Ημαθίας, με αφορμή τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου, τόνισε πως οι συγκεκριμένοι
άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία είναι ικανοί για όλα. Διαβάστε αναλυτικά: «Η πρωτοφανής και αήθης επίθεση του κ. Πολάκη εναντίον ενός ανθρώπου με αναπηρία, μόνο και μόνο επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δυστυχώς δεν μας εξέπληξε. Το έχω πει πολλές φορές από το βήμα της Βουλής και θα το επαναλάβω: οι άνθρωποι αυτοί είναι ικανοί για όλα. Είναι ικανοί να υβρίζουν σκαιότατα, όσους δεν είναι μαζί τους και όσους τους ασκούν κριτική.

Είναι ικανοί να στήνουν σκευωρίες, χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο, εις βάρος των πολιτικών τους αντιπάλων. Είναι ικανοί να προσβάλλουν το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών, να υπογράφουν επαίσχυντες και καταστροφικές συμφωνίες εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και της Μακεδονίας.

Το πρότυπο συμπεριφοράς του κ. Πολάκη δεν πρέπει να αιφνιδιάζει κανέναν. Αυτός είναι ο Σύριζα. Είναι οι άνθρωποι που επένδυσαν και συνεχίζουν να επενδύουν στη ρητορική του μίσους, που αυτοεπιβεβαιώνονται και αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα από το μίσος που σπέρνουν και το διχασμό.

Είναι οι άνθρωποι που ενισχύουν και νομιμοποιούν τις πιο ακραίες συμπεριφορές και νοοτροπίες. Ο κ. Τσίπρας κάλυψε απόλυτα τον κ. Πολάκη γιατί είναι ίδιοι. Η μάσκα που είχε φορέσει για να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το πραγματικό του πρόσωπο.

Για όλους αυτούς οι 100 νεκροί στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού είναι απλώς «μια στραβή», όπως είχε πει κάποιος Βουλευτής του Σύριζα και ο κ. Πολάκης το είχε τερματίσει λέγοντας ότι «οι 100 νεκροί θολώνουν την εικόνα».

Για όλους αυτούς δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους η λέξη συγνώμη για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά ενός υπουργού απέναντι σε έναν άνθρωπο με αναπηρία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε λανσάρει το απόλυτο διχαστικό σύνθημα «ή εμείς ή αυτοί».
Ήρθε όμως η ώρα να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες. Αν τους ταιριάζουν αυτές οι συμπεριφορές αυτό το ύφος και ήθος της κυβερνητικής εξουσίας.

Στις 26 Μαΐου το μήνυμα δεν αρκεί να είναι μήνυμα αποδοκιμασίας για όλους αυτούς. Πρέπει να συνδεθεί με ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα συνιστά συντριβή αυτών των αντιλήψεων γιατί πλέον στη χώρα διακυβεύονται η εθνική ενότητα και η Δημοκρατία».

*Απόστολος Βεσυρόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, υπεύθυνος φορολογικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ