Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόλος έλξης Βεροιωτών και... κινδύνων το Φράγμα

Το Φράγμα του Αλιάκμονα είναι ένας ένας εκδρομικός προορισμός, που αποτελεί μια από τις επιλογές των Βεροιωτών κατά τις ανοιξιάτικες αργίες αλλά και καθημερινή επιλογή για βόλτες με ποδήλατο, για περπάτημα ή τζόκινγκ. Την ημέρα του Πάσχα οι Βεροιώτες εκμεταλλευόμενοι τον
καλοκαιρινό καιρό, πήραν τις οικογένειές τους για μια βόλτα στο Φράγμα, ήρθαν όμως αντιμέτωποι με τον κίνδυνο που παραμονεύει, κατά την πρόσβασή τους στο χώρο του Φράγματος.
Για να φτάσει κανείς εκεί, πρέπει να διασχίσει με τα πόδια τη γέφυρα πάνω από τον Αλιάκμονα, που αποτελεί κομμάτι της επαρχιακής οδού Βέροιας - Κυψέλης, έναν πολυσύχναστο δρόμο που συνδέει τη Βέροια με τη Βεργίνα και τα χωριά του δήμου Αλεξάνδρειας, αλλά και τα χωριά των Πιερίων, με τα οχήματα να διασχίζουν το σημείο με μεγάλες ταχύτητες.
Την επικινδυνότητα του σημείου σχολίασε αναγνώστης του veriotis.gr που βρέθηκε χθες στο Φράγμα, στέλνοντάς μας και σχετική φωτογραφία. Επειδή ακολουθεί και η Πρωτομαγιά, αν και θα τις έχει τις βροχούλες της και πιθανόν να γεμίσει πάλι κόσμο το Φράγμα, καλό είναι πεζοί και οδηγοί να έχουν τα μάτια τους 14!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ