Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν οι 15νθήμερες ενδιάμεσες εκπτώσεις στην αγορά της Βέροιας

Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή
Το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι ανοιξιάτικες ενδιάμεσες εκπτώσεις και στην αγορά της Βέροιας. Όπως ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, θα διαρκέσει δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες, με ημέρα έναρξης την Πέμπτη 2 Μαΐου και όχι την Τετάρτη 1 Μαΐου, η οποία καθορίστηκε ως αργία με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 20:00.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα καταστήματα της πόλης , τα οποία προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ