Quantcast

http://picasion.com/

Την Πυροσβεστική της Νάουσας επισκέφθηκε η Παπακώστα

Μετά την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας (δείτε εδώ), η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα την Τρίτη 30 Απριλίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Νάουσα. Η Υφυπουργός έγινε δεκτή από τον Διοικητή της
Υπηρεσίας, Επιπυραγό Βασίλειο Παυλίδη με τον οποίο συζήτησε, παρουσία των Υπαλλήλων, θέματα που αφορούν την Υπηρεσία της Νάουσας και το Πυροσβεστικό Σώμα γενικότερα. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και το παραδοσιακό τσούγκρισμα αυγών μαζί με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Ο Διοικητής ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την επίσκεψη της και της χάρισε ως αναμνηστικό δώρο ένα κάδρο με θέμα το παραδοσιακό δρώμενο της πόλης μας.

2 σχόλια:

  1. Δεν πιστεύω να ήρθε κι αυτή στην πεθερά για Πάσχα και να έβαλε οδηπορικά όπως ο άλλος ο δικός μας .... είναι κι από το ίδιο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ηρθε να μας πει ποσο αγαπαει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πως οτι ψηφισε το ψηφισε για το καλο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ