Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την αστυνομία επισκέφθηκε η Παπακώστα

Την Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευή 26 Απριλίου η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους διοικητές των τμημάτων, το προσωπικό των υπηρεσιών, αλλά και με
την ηγεσία της Α.Δ. Στην φωτογραφία την βλέπετε μαζί τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Απόστολο Μούρτη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη. Οι «ένστολοι», δράττοντας της ευκαιρίας, ανέπτυξαν στην Υφυπουργό τα πάγια αιτήματα των αστυνομικών και της επισήμαναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές αρχές. Η Κατερίνα Παπακώστα άκουσε με προσοχή τα λεγόμενα των συνδικαλιστών και δεσμεύτηκε να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των εργαζομένων, τόσο με παρεμβάσεις όσο και με υπηρεσιακές εντολές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ