Quantcast

http://picasion.com/

Με 7 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaTable Tennis ο «Εν Σώματι Υγιεί»

Αναχωρεί την Παρασκευή από τη Βέροια, η αποστολή του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» με συνολικά 5 αθλητές και 2 συνοδούς. Η ομάδα παρουσιάζεται «αποδεκατισμένη» σχετικά με το 2017 και 2018 και αυτό διότι δύο αθλητές παραμένουν πίσω λόγω τραυματισμού, χωρίς να υπολογίζεται και ο
Κάπας, ο οποίος για φέτος αγωνίζεται «δανεικός» και θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιους από τους συμπαίκτες του ως αντίπαλος. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (Para Table Tennis), θα διεξαχθεί στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά, το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019. Θα προηγηθεί classification για τους νέους αθλητές και αθλήτριες την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στην αίθουσα το Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου, στον Άλιμο.

Η ομάδα του «Εν Σώματι Υγιεί» θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος να επιστρέψει με θετικό απολογισμό μεταλλίων. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:
1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (ТТ6)
2. Τσιάμης Θεολόγος (ΤΤ8)
3. Ζόννι Στέφανος (ΤΤ9)
4. Χαρακλιάς Παντελής (ΤΤ10)
5. Αντωνιάδου Φωτεινή (ΤΤ6)
6. Καραγιάννης Αχιλλεύς (Συνοδός)
7. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος (Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής)

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ του «Εν Σώματι Υγιεί» θα εμφανιστεί για 4η φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο μέχρι τώρα απολογισμός της είναι 15 μετάλλια. Αναλυτικά:
2016: 1 Ασημένιο - 2 Χάλκινα με 4 αθλητές
2017:  3 Ασημένια - 3 Χάλκινα με 7 αθλητές
2018:  4 Ασημένια - 2 Χάλκινα με 7 αθλητές



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ