Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο μελαχρινός «άγγελος» της Βέροιας

Αν έχεις περάσει μια βόλτα από το «Voice», τότε σίγουρα μια γυναίκα σ' έκανε να χάσεις τα λόγια σου. Η ομορφιά της, σε συνδυασμό με το σαγηνευτικό της βλέμμα και το αψεγάδιαστο κορμί της, σ' έκαναν να σαστίσεις και να αισθανθείς «αιχμάλωτος» της γοητείας της. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ελευθεριάδου, η
οποία συνεργάζεται επαγγελματικά με το κορυφαίο νυχτερινό κέντρο της Βέροιας. Έξυπνη, δημιουργική και με ιδιαίτερο ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις κλέβει τις εντυπώσεις και τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα. Είναι μόλις 19 χρονών και ήδη έχει αποκτήσεις πολλές εμπειρίες από την ζωή της. Από μικρή ηλικία, την κέρδισε ο χώρος της ομορφιάς. Έχει σπουδάσει στον τομέα της Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, με ειδικότητα στην κομμωτική τέχνη.
Λένε πως οι όμορφες γυναίκες είναι γεμάτες ανασφάλειες και στο εσωτερικό του χαρακτήρα τους κρύβουν ένα βαθύτατο φόβο. Κάτι τέτοιο όμως, δεν ισχύει για την μελαχρινή καλλονή, η οποία έχει μάθει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να πατάει γερά στα πόδια της. Ίσως γιατί έχει ισχυρή προσωπικότητα και δεν παρασύρεται εύκολα.


Δείτε το πλούσιο φωτο-αφιέρωμα του veriotis.gr στον μελαχρινό «άγγελο» που έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Βέροιας:























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ