Quantcast

http://picasion.com/

Λαοθάλασσα στη Μητροπόλεως - Τι συνέβη;

Η ουρά ξεκινούσε από το «ΣΤΑΡ» και τελείωνε στο «Μανιτάρι»
Αν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης περάσατε από το κέντρο της Βέροιας και είδατε μια τεράστια ουρά να περιμένουν με ανυπομονησία να μπούνε στο «ΣΤΑΡ», να ξέρετε δεν ήταν καμία προεκλογική συγκέντρωση,
ούτε σύναξη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Οι νεολαίοι που κατέκλυσαν τον Κινηματοθέατρο πήγαν να δούνε την διάσημη ταινία «Avengers», η οποία πήρε εξαιρετικές κριτικές και έβαλε τους υπερ-ήρωες της Marvel, όχι μόνο στην κορυφή του Box Office, αλλά και στον επίσημο κινηματογραφικό χάρτη των βραβείων. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η ουρά των θεατών ξεκινούσε από την είσοδο του «ΣΤΑΡ» και έφτανε έως το «Μανιτάρι».
Από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη ταινία θα σημειώσει τρελά
 ρεκόρ. Ήδη έχει καταγράψει το πρώτο, καθώς είναι η ταινία με τις περισσότερες προπωλήσεις εισιτηρίων στις πρώτες 24 ώρες στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι περισσότεροι προσπαθούν να κλείσουν ένα εισιτήριο στις πρώτες ημέρες προβολής καθώς ο κίνδυνος των spoiler είναι μεγάλος και μπορεί να καταστρέψει τη μαγεία. Και οι παραγωγοί του φιλμ εδώ και μέρες κάνουν καμπάνια μέσω των social media με την ατάκα Dont Spoil The Endgame! 

Οι πρώτες κριτικές είναι διθυραμβικές με τον Guardian να γράφει για ακαταμάχητη ευφυΐα η οποία ανεβάζει τη Marvel σε άλλα επίπεδα. Μάλιστα όπως καταγράφεται στα ξένα δίκτυα, από την πρεμιέρα φάνηκε ότι η ταινία ενθουσιάζει τόσο τους φανατικούς της Marvel, όσο και εκείνους που θέλησαν απλώς να δουν μία περιπέτεια. Μία δημοσιογράφος έγραψε στα social media ότι οι αντιδράσεις του κόσμου στο σινεμά ήταν τόσο έντονες που δεν μπορούσε ούτε να ακούσει τα λόγια κάποιες στιγμές! Πάντως αν λάβουμε υπόψιν τι έγινε στη Βέροια, τότε η ταινία πάει σίγουρα για ένα τρελό ρεκόρ.

Δείτε το video από τη λαοθάλασσα της Μητροπόλεως:

2 σχόλια:

  1. σιγα την ταινια, εγω που την ειδα δεν μου αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πάνε καλύτερα να πληρώσουν καμμιά οφειλή, που χρωστάνε σε όποιον μιλά Ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ