Quantcast

http://picasion.com/

Βασίλης Κωνσταντινόπουλος: Οι προτεραιότητές μας για την Περιφέρεια

Οι προτεραιότητες μας για την Κεντρική Μακεδονία κινούνται σε τέσσερις Βασικούς άξονες:
✔️ΑΠΑΣΧΌΛΗΣΗ,
✔️ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ,
✔️ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,
✔️ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Στην Ημαθία δίνουμε προτεραιότητα κυρίως στην ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ειδικά των νέων και ατόμων μεγάλης
ηλικίας που έμειναν χωρίς δουλειά λόγω κλείσιμου επιχειρήσεων, με δράσεις και προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ, στη γεωργία, κτηνοτροφία, εμπόριο, νέες μικρές επιχειρήσεις.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, (όπως ψηφιακή Γεωργία, αντιχαλαζική προστασία, συνεργασία με πανεπιστήμια μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, και με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, (προστασία ανθρώπων εθισμένων, φτωχών, κακοποιημένων, πρώην φυλακισμένων, κακοποιημένων παιδιών, μεταφέρουμε την άριστη εμπειρία του συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί και σε άλλες δομές της Κ. Μακεδονίας),

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, (Εμβαθύνουμε τη Δημοκρατία με λαϊκές συνελεύσεις, προώθηση Ημερίδων, Διημερίδων, Συνεδρίων με αυτό το σκοπό, σε συνεργασία με τα υπουργεία Δήμους και άλλους φορείς, με αρωγούς τα ΜΜΕ).

Θέλουμε τη στήριξη όλων των Ημαθιωτών για ΝΑ αποκτήσουμε επιτέλους ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, ΝΑ έχουμε γρήγορα σύνδεση με το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΝΑ ολοκληρωθεί ο ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΞΟΝΑΣ σύνδεσης Πέλλας-Ημαθίας, να λειτουργήσει το ΤΕΛΩΝΕΙΟ στο «κουφάρι» της Κουλούρας, ΝΑ ολοκληρωθεί το νέο μουσείο της Βεργίνας.

Επειδή πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουν τα έργα και όχι τα λόγια, τέρμα πια στην πολιτική της λεζάντας, της εικόνας και των Δημοσίων Σχέσεων, η Κεντρική Μακεδονία και η Ημαθία χρειάζονται έργα για να αναπνεύσουν. Ειδικά στην Ημαθία από τα τέσσερα σημαντικά έργα που προαναφέρουμε ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Γι' αυτό η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει να αλλάξει σελίδα.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ με τη στήριξη σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ