Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε Πάσχα με μαγιό και... διαστημικά γυαλιά ηλίου

Η εκρηκτική ξανθιά Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στη μαγευτική Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της πλαστικό χειρούργο από τη Βέροια Αριστομένη Γιαννόπουλο. Η πρώην διαγωνιζόμενη του πρώτου κύκλου του show μόδας του ΣΚΑΙ, «My Style rocks»
απαθανατίστηκε στην Ελούντα. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Royal Marmin Bay», στο οποίο βρίσκονται πολλοί επώνυμοι, αφού ο ιδιοκτήτης του Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης πραγματοποίησε ανοιχτό κάλεσμα. Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό αποφάσισε να κάνει τη βουτιά της στην πισίνα και να απολαύσει τον ήλιο της Κρήτης, κάτι που θα την τονώσει και θα την ανανεώσει.
Η νύφη της Βέροιας διατηρεί μια σαφώς καλλίγραμμη σιλουέτα, με σωστές αναλογίες. Αυτό βέβαια που τραβά τα βλέμματα είναι το ιδιαίτερο μαγιό της με την κίτρινη λεπτομέρεια, αλλά και τα διαστημικά γυαλιά ηλίου που επέλεξε να φορέσει.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ