Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα-Παπαγεωργίου: Σχέση και χωρισμός express

Η Ιωάννα Μπέλλα χώρισε από τον Ντένη Παπαγεωργίου πριν η σχέση τους αρχίσει καλά καλά. Η φωτογραφία που ανέβασε ο επιχειρηματίας στο Instagram αποκαλύπτοντας το τέλος της σχέσης τους και την διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά. Την περασμένη Κυριακή, δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αποκάλυπτε πως η
Ιωάννα Μπέλλα και ο Ντένης Παπαγεωργίου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η Σταρ Ελλάς 2018 και ο επιχειρηματίας έκρυβαν πολύ καλά το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, παρόλο που ήταν γεγονός πώς τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πολύ κοντά. Σήμερα μετά από ένα post του γνωστού επιχειρηματία στο Instagram το οποίο «κατέβασε» γρήγορα αποκαλύπτεται ότι η σχέση που υπήρξε για λίγο χρονικό διάστημα τελείωσε!
Πριν μερικές μέρες, η Ιωάννα γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος, με τον Ντένη να βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους και καλούς προσκεκλημένους της εορτάζουσας. Οι δυο τους, μάλιστα, πέρασαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Πάρο με φιλικό ζευγάρι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν στο Λονδίνο, σε ένα ρομαντικό ταξίδι μόνο για δύο. Όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν υπό άκρα μυστικότητα.

Η είδηση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι μονοπώλησε το ενδιαφέρον της lifestyle επικαιρότητας για μέρες. Μιλώντας, όμως, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε«, η μελαχρινή καλλονή φρόντισε να διαψεύσει τις φήμες για την προσωπική της ζωή. «Ο Ντένης είναι φίλος μου και κάνουμε πολύ καιρό παρέα. Απλά παρεξηγούν το κάθε τι. Δεν ξέρω γιατί. Ειλικρινά ρωτήστε τους δημοσιογράφους που τα γράφουν αυτά. Το διαψεύδω», είπε χαρακτηριστικά. Μετά τις διαστάσεις που πήραν τα νυχτοπερπατήματά της με τον Δημήτρη Μηλιώνη -την περίοδο που η σύντροφός του Δήμητρα Αλεξανδράκη βρισκόταν στο «Nomads»- και το βίντεο που είδε τη δημοσιότητα με τους δυο τους να είναι τετ-α-τετ στιγμές σε νυχτερινό κέντρο, η κούκλα εστεμμένη έχει κάθε λόγο να… φυσά και το γιαούρτι.

Ωστόσο, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντένης με τη σειρά του διέψευσε τα λεγόμενα της Ιωάννας όσον αφορά τη φύση της σχέση τους, αφού δημοσίευσε μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Δεν είμαστε μαζί πια!». Έτσι, λοιπόν, επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν ζευγάρι και εκμυστηρεύτηκε ότι πλέον έχουν χωρίσει. Βέβαια, η εν λόγω ανάρτηση «κατέβηκε» μέσα σε λίγη ώρα για άγνωστο λόγο.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, η Ιωάννα Μπέλλα και ο Ντένης Παπαγεωργίου όντως δεν είναι πια μαζί. Όπως φαίνεται, το φλογερό ειδύλλιο που έζησαν δεν κράτησε για πολύ και ο έρωτάς του έληξε άδοξα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντένης είδε την προσωπική του ζωή να γίνεται θέμα σε sites, blogs και εφημερίδες. Πριν από τρία χρόνια έζησε έναν εξίσου σύντομο, πλην όμως θυελλώδη έρωτα με την Αμερικανίδα σταρ Λίντσεϊ Λόχαν, με την οποία στη συνέχεια συνεργάστηκε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην παραλία, όταν ο εκείνος επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα στον καβγά που είχαν στήσει η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο τότε σύντροφός της. «Hρθαμε πολύ κοντά για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πως ταιριάζουμε περισσότερο ως φίλοι» είχε πει τότε εκείνη.

Ο Ντένης πάντα είχα στο πλευρό του πολύ όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι η νέα του… κατάκτηση.



2 σχόλια:

  1. .....πω πω τι λέτε ρε παιδιά ?
    ......αυτό είναι σκέτη καταστροφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβουμε. Την παρουσιάζουμε ως εξαγώγιμο προϊόν της περιοχής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ