Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο χειμώνας επέστρεψε στη Βέροια - 5 πόντους φρέσκο χιόνι στο Σέλι

Καθυστερήστε λίγο τα κοντομάνικα
Δύσκολος ο φετινός χειμώνας και τόσο βαρύς, που εξαντλήθηκαν τα γράμματα της αλφαβήτου να ονομάζουμε τις κακοκαιρίες που μας έπληξαν. Κάναμε υπομονή να έρθει η Άνοιξη, που μαζί της έφερε λιακάδες και υψηλές θερμοκρασίες. Μας έκανε τη

χάρη για ένα υπέροχο τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με ιδανικό καιρό Κούλουμα στην εξοχή. Και ενώ πολλοί ξεγελαστήκαμε και μπήκαμε σε καλοκαιρινό mood, φορέσαμε τα ελαφριά μας τα πανωφόρια και τα πρώτα κοντομάνικα, ο χειμώνας επέστρεψε σήμερα στη Βέροια, με συννεφιά, πτώση θερμοκρασίας και βροχή. Βροχή που στα ορεινά της περιοχής μας μεταφράστηκε σε νέα χιονόπτωση.
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Σελίου χάρισε ήδη 5 πόντους φρέσκου χιονιού και συνεχίζει!
Η νέα κακοκαιρία αναμένεται να κρατήσει για τις επόμενες 2 με 3 ημέρες, οπότε καθυστερήστε λίγο τα κοντομάνικα, πάρτε ομπρελίτσα βγαίνοντας από το σπίτι και υπομονή... Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης λέει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ