Quantcast

http://picasion.com/

Ο Κώστας Φωτιάδης ομιλητής στη Βέροια στο σεμινάριο για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δευτέρα 18/3 - Αντωνιάδειος Στέγη Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών (Π.Σ.Π.Ε.). Το σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς της Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας, με θέμα «Η Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου, Κώστας Φωτιάδης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του δήμου Βέροιας και τη συμπαράσταση των Ποντιακών φορέων της πόλης και προσκαλούνται να λάβουν μέρος οι εκπαιδευτικοί που το επιθυμούν αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος.

Το υλικό όλων των σεμιναρίων (εισηγήσεις, βιβλιογραφία, κ.ά.) θα δημοσιευθεί σε ειδικό τεύχος της εφημερίδας ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, που θα διανεμηθεί στους εκπαιδευτικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ