Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» ο Σείριος στον χορό της Καλλιθέας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Μ.Α.Σ. «Η Καλλιθέα», το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019. Από νωρίς η αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «Σείριος» έσφυζε κυριολεκτικά από νεολαία και όχι μόνο, ενώ το κέφι και ο χορός ξεκίνησαν από νωρίς. Η βραδιά άνοιξε με τους
λιλιπούτειους χορευτές των παιδικών τμημάτων του συλλόγου, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα. Στη συνέχεια, η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη με την κοινή εμφάνιση των τμημάτων ενηλίκων και παραστάσεων. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η απαγγελία του εφτάχρονου Νίκου- Μιχαήλ Σιδηρόπουλου, που απήγγειλε το ποίημα «Πόντος Έν’ Άστρον Φωτεινόν».
Τα χορευτικά συνόδευσαν στις λύρες οι Σιδηρόπουλος Νίκος και Φωτιάδης Ιωακείμ και στο νταούλι ο Ξυνόπουλος Κυριάκος. Στη συνέχεια υπό τους ήχους της λύρας του Γιάννη Τσανασίδη, καθώς και του τραγουδιού του μεγάλου Πόντιου καλλιτέχνη Αλέξη Παρχαρίδη, ολοκληρώθηκε και αυτή η υπέροχη βραδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ