Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια αποχαιρετά τον θρυλικό «Σούξου»

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα γίνει τελικά η κηδεία του Στέργιου Διαμαντόπουλου. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 15:00. O θρυλικός «Σούξου» ήταν η ψυχή της «Pub House»
που έγραψε ιστορία τις δεκαετίες του 80 και του 90. Μια ιστορική μορφή της νυχτερινής ζωής της Βέροιας. Πέθανε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Κύπρο όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, σε ηλικία 71 ετών.

4 σχόλια:

  1. Καλό Παράδεισο Σούξου ήσουν στ΄αλήθεια ΡΟΚ δεν είχες ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές ούτε ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ και μας κοιτούσες πάντα στα μάτια όπως σ΄αυτήν την φωτογραφίας σου, αντίο ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γνωρισα καταλθος στην Αγία Νάπα.
    Καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PUB HOUSE.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ.ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΕΡΟΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΤΕ,ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΠΟΣΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ.ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΧΑΘΗΚΑΝ...ΤΑ ΣΟΥΞΑΚΙΑ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ,ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον γνώρισα στην Αγία Νάπα. Ένας συμπαθέστατος κύριος ήρεμος και φιλικός. Δεν μιλούσε πολύ. Δεν ήξερε κανείς το παρελθόν του. Πέθανε μετά από επιπλοκές από χτύπημα αυτοκινήτου ενω ήταν πεζός. Μόνος του ήταν. Αιωνία του η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ