Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

O Τσίπρας θέλει να επισκεφθεί τη Βέροια - Στέλνει τον Παππά για να «τσεκάρει» αντιδράσεις

Κλίμα για το αν «σηκώνει» η περιοχή της Ημαθίας το αμέσως επόμενο διάστημα μια επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα θα προσπαθήσει να «πιάσει» ο Νίκος Παππάς στις 20 Μαρτίου στη Βέροια. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανέλαβε να «μετρήσει» αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών στις περιοχές
πέριξ της Βεργίνας, όπου αναμένεται να βρεθεί στις αρχές Απριλίου ο πρωθυπουργός, με στόχο να κάνει μια εντυπωσιακή επικοινωνιακή κίνηση, επισκεπτόμενος το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων της Μακεδονίας (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr πριν από 20 ημέρες).
Με λίγα λόγια, 
επιστρατεύεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, το καλό «χαρτί» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί μια έξοδο εκτός των τειχών, στην καυτή εκλογική περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας σε μια προσπάθεια «να μαζέψει» τις αντιδράσεις και να παραθέσει επιχειρήματα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

2 σχόλια:

  1. Ἀντιδράσεις μπορεῖ νά μή ἔχουν, γιατί δύσκολα τά βάζει κανείς μέ τά μπουμπούκια τῆς Ὀχράνα καί τούς (σ)νοφῖτες, ἀλλά πάλι τό ἴδιο τέλος θά ἔχουν: Οἱ Ἐαμοβούλγαροι θά ἐξαφανιστοῦν κατῃσχυμμένοι ἀπ' τήν Μακεδονία μας καί θά τεθοῦν ἐκ νέου στό περιθώριο τῆς πολιτικῆς ζῳῆς τῆς Ἑλλάδος, ὅπου ἀνήκουν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ! Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ