Quantcast

http://picasion.com/

«Βόμβα»: Έρχεται στη Βέροια ο Αλέξης Τσίπρας;

Σκέψεις να επισκεφθεί το Μουσείο της Βεργίνας
Σε δύσκολη μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τςιπρα εξελίσσεται η εκλογική αντιπαράθεση στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς τα ευρήματα από τις δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι αντιδράσεις στη Συμφωνία
των Πρεσπών δεν δείχνουν να κοπάζουν, οι εκλογολόγοι στις δημοσκοπήσεις βλέπουν μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τη Λάρισα και ο εκλογικός σχεδιασμός ανατρέπεται. Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή την παρουσία εκεί της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Είχαν προηγηθεί οι βίαιες επιθέσεις στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συνέβη στα Γιαννιτσά με τη Θεοδώρα Τζάκρη, τα επεισόδια στην ομιλία του Δημ. Τζανακόπουλου στην Κατερίνη, αλλά και οι αντιδράσεις στην ομιλία Τσακαλώτου στην Καβάλα. Ακόμα και αν δεν υπήρχαν οι δημοσκοπήσεις, η ομάδα Μαξίμου έχει πλήρη επίγνωση των αντιδράσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Και οι δηλώσεις περί της δράσης ακροδεξιών στοιχείων μπορεί να προσφέρουν ένα βολικό άλλοθι, αλλά δεν αλλάζουν την εικόνα.
Έτσι, πλέον, επιστρατεύεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το μεγάλο και καλό «χαρτί» του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα θέλουν τον πρωθυπουργό να σχεδιάζει τις επόμενες εβδομάδες έξοδο εκτός των τειχών, στις καυτές εκλογικές περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας, σε μια προσπάθεια «να μαζέψει» τις αντιδράσεις και να προσφέρει επιχειρήματα στους εναπομείναντες πιστούς ψηφοφόρους του κόμματος, που δυσκολεύονται ακόμα και να εμφανιστούν στα καφενεία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, υπάρχουν σκέψεις έτσι ώστε ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί το νομό Ημαθίας και ειδικότερα τη Βέροια και τη Νάουσα. Μάλιστα, μια επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας, θα μπορεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα και να βοηθήσει την δημόσια εικόνα του Πρωθυπουργού. Οι επισκέψεις αυτές οριοθετούνται προς τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

4 σχόλια:

  1. Γνωρίζει ότι ο απλός λαός είναι με το μέρος του και έρχεται να το επιβεβαιώσει κατ ιδίαν.Εχουμε την τιμή να έχουμε και υπουργό από τον νομό μας στη κυβέρνηση.Ασχετα ,αν δε τον ψήφισε ο λαός,είπαμε στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα μονο διεξοδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ! Πάλι θα γεμίσουμε κλούβες, γκλόμπ, ασπίδες και ΜΑΤ για να μην μπορέσει να δείξει την ανυπόκριτη, από καρδιάς, αγάπη του ο λαός της Μακεδονίας στον λαοπρόβλητο κολλητό του Ζάεφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀνεπιθύμητος! Κανένας προδότης συνθετονομασίτης δέν ἔχει δικαίωμα νά βεβηλώνῃ μέ τήν παρουσία του τούς τάφους τῶν Μακεδόνων βασιλέων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας έρθει, θα τον υποδεχτούμε με αγάπη στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τον πρωθυπουργό των ΠΡΕΣΠΩΝ. Να φέρει και άλλους μαζί του θα χαρούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ