Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιπολία στη χιονισμένη Καστανιά

Αυξημένα ήταν τα μέτρα της Τροχαίας καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου σε όλο το οδικό δίκτυο της Ημαθίας, προκειμένου οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας να μετακινηθούν με ασφάλεια. Επί ποδός και η Τροχαία Βέροιας, με συνεχείς περιπολίες και στα ορεινά χωριά του δήμου μας, που
αποτέλεσαν πόλο έλξης για όσους ήθελαν να γιορτάσουν τα Κούλουμα με χειμερινό σκηνικό. Πολλοί ήταν οι Βεροιώτες που πέταξαν τον χαρταετό τους και απόλαυσαν το σαρακοστιανό τους γεύμα με λιακάδα και κοντομάνικο, στη γραφική Καστανιά και στο Σέλι όμως, οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας έπαιξαν χιονοπόλεμο!
Αυτό μαρτυράει και η σημερινή φωτογραφία που ανέβασε το πλήρωμα του περιπολικού της Τροχαίας Βέροιας, κατά τη διάρκεια περιπολίας του στο δρόμο προς Καστανιά, μπροστά στο χιονισμένο παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Χριστόφορο, τον προστάτη των Αυτοκινητιστών, προκειμένου να υπενθυμίσει στους οδηγούς ότι:

✔ Φοράμε πάντα ζώνη ασφαλείας!
✔ Τηρούμε τα όρια ταχύτητας!
▶ H οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ