Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρχίζει το «πάρτι» των εκλογών - Ποιος θα κερδίσει;

71 ημέρες και σήμερα
Σε θέση μάχης βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Βέροιας. Απομένουν μόλις 71 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και όλα τα επιτελεία βρίσκονται σε αναβρασμό. Καθημερινά γίνονται συσκέψεις με στελέχη, συναντήσεις με στενούς συνεργάτες και ραντεβού με
ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Ήδη στην πολιτική πιάτσα, άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια για την τελική κατάταξη, ενώ όσο περνάνε οι μέρες, αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι πολιτικές συναντήσεις και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις, τόσο στη Βέροια, όσο και στα χωριά του Δήμου.
Κώστας Βοργιαζίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Παύλος Παυλίδης, 
Γιάννης Παπαγιάννης, Γεωργία Μπατσαρά, Απόστολος Εμμανουηλίδης, Γιώργος Μελιόπουλος και Στέφανος Βαφείδης την Κυριακή 26 Μαΐου θα δώσουν την μεγαλύτερη μάχη της πολιτικής τους καριέρας και ένας από αυτούς θα αναλάβει τα ηνία της πόλης έως το 2023. 

Το εύλογο ερώτημα που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης είναι ποιοι τελικά θα πάνε στην δεύτερη Κυριακή και κυρίως ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών; Άραγε τι λένε οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις που λαμβάνουν χώρα την τελευταία εβδομάδα; Είναι αλήθεια πως μιλάμε για μια κούρσα δύο ταχυτήτων; Ποιοι μένουν εκτός δεύτερης Κυριακής; Είναι αλήθεια πως κάποιοι σκέφτονται να αποχωρήσουν από την κούρσα, επειδή δεν βρίσκουν υποψηφίους; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ