Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επί ποδός η αστυνομία στη Βέροια λόγω... Παππά - Τι γίνεται με τις προληπτικές προσαγωγές;

Ρεπορτάζ του veriotis.gr
Συσκέψεις και ασκήσεις επί χάρτου το τελευταίο διάστημα στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ στη Βέροια, ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, την προσεχή Τετάρτη. Οι πληροφορίες του veriotis.gr μιλούν για διακριτική παρουσία της αστυνομίας στα

μέρη που πρόκειται να επισκεφθεί και να μιλήσει ο Υπουργός, με στόχο να μην δημιουργηθούν εντάσεις από μεμονωμένες ομάδες. Αν και οι έως τώρα εκτιμήσεις για τη Βέροια είναι ότι οι πολίτες της είναι φιλήσυχοι και «χαμηλού κινδύνου» για ακραίες αντιδράσεις, η ΕΛ.ΑΣ οργανώνεται απόλυτα, σύμφωνα και με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το προηγούμενο διάστημα στους γύρω νομούς.
Εξάλλου, με βάση πληροφορίες του veriotis.gr, οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή θα λάβουν κλίμα, μια και ο κ. Παππάς αναμένεται να επισκεφθεί το Κιλκίς μία μέρα νωρίτερα.

Τι θα ισχύσει για τις προληπτικές προσαγωγές;

Η περίπτωση των προληπτικών προσαγωγών στα Γιαννιτσά και οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν, απασχολούν τους υψηλά ιστάμενους της ΕΛ.ΑΣ. Οι αρχές ξεκαθαρίζουν ότι οποιαδήποτε τέτοια απόφαση θα λαμβάνεται από τον εκάστοτε επικεφαλής των δυνάμεων στο σημείο και ανάλογα με τις εξελίξεις.



4 σχόλια:

  1. Η συνείδησή του ήταν πεντακάθαρη. Δεν την είχε χρησιμοποιήσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΑ ΤΗ ΄΄ΦΑΝΕ ΤΗ ΦΟΛΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άν και Παπάς με την αράδα σου θα πας σε λίγο στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στις ακραιες εθνικες προδοσιες ειναι φυσιολογικο να περιμενουν
    και ακραιες αντιδρασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ