Quantcast

http://picasion.com/

Η Ιωάννα Μπέλλα έβγαλε το υαλουρονικό από τα χείλη και νιώθει άλλος άνθρωπος!

Δείτε το πριν και το μετά
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Η Ιωάννα Μπέλλα αφαίρεσε το υαλουρονικό από τα χείλη της και δηλώνει άλλος άνθρωπος. Η Βεροιώτισσα ΣΤΑΡ Ελλάς, που επικρίθηκε έντονα από τους κριτές του GNTM -και κατόπιν από πολλές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης- για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί και ιδιαίτερα για τα χείλη της, αποφάσισε να προχωρήσει στην αφαίρεση του υαλουρονικού, αφήνοντας τα χείλη της φυσικά. 
Η διαδικασία αφαίρεσης του υλικού ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και πλέον η Ιωάννα κυκλοφορεί πιο φυσική, πιο φρέσκια και πιο όμορφη από ποτέ, ενώ δείχνει πιο κοντά στην ηλικίας της. 
Την Βεροιώτισσα καλλονή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» στο αεροδρόμιο. Η ίδια δήλωσε πως το έκανε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, δεν της άρεσε άλλο πάνω της και ήδη νιώθει άλλος άνθρωπος. 
Σε ερώτηση τι είπε ο σύντροφός της για τα νέα της χείλη, κοινώς εν έχει γίνει... test drive σε φιλί με τα φυσικά της χείλη, η Ιωάννα είπε: «Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω σύντροφο», κάτι που αμφισβήτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, αφήνοντας υπονοούμενο πως η Ιωάννα μάλλον ψεύδεται. Δείτε την Ιωάννα Μπέλλα όπως εμφανίστηκε στην εκπομπή χωρίς το πολυσυζητημένο υαλουρονικό:








Και μερικές φωτογραφίες πριν


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ