Συνήγορος προσαχθέντων στα Γιαννιτσά: «Συνελήφθη με μικροποσότητα μπουγάτσας»

Για τις «προληπτικές» προσαγωγές που προηγήθηκαν της ομιλίας Κουβέλη την Κυριακή στα Γιαννιτσά μίλησε ο συνήγορος των προσαχθέντων Μηνάς Γρηγοριάδης. «Αφού αφέθηκαν ελεύθεροι κατέθεσαν μήνυση, αιτούμενοι την καταδίκη όσων ευθύνονται για την παραβίαση του
Συντάγματος», εξήγησε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ ο δικηγόρος των έντεκα ατόμων που προσήχθησαν. «Για να γίνουν οι προσαγωγές, θα πρέπει να υπάρχουν γεγονότα, να υπάρχει τέλεση πράξεων», σημείωσε ο ίδιος και διερωτήθηκε «τι ύποπτος είναι αυτός την ώρα που αγοράζει μπουγάτσα, για να το πάει στο παιδί του στο νοσοκομείο;».

«Ναι, μπορούμε να πούμε ότι εις εξ αυτών συνελήφθη με ''μικροποσότητα μπουγάτσας'', ο άλλος συνελήφθη με τον καφέ στα χέρια, ένας άλλος με το παιδάκι του στο χέρι, ένας άλλος έξω από το μαγαζί του», σημείωσε.

«Αυτό που συνέβη είναι δέσμευση της ελευθερίας. Ποιες ήταν οι έκνομες πράξεις αυτών των ανθρώπων;», κατέληξε.

«Με προσήγαγαν με τον ανήλικο γιο μου»

Το πώς βρέθηκε στα κρατητήρια εξήγησε ένας εκ των προληπτικά προσαχθέντων στα Γιαννιτσά, προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο κ.Κώστας Πισμισάκης ανέφερε ότι προσήχθη μαζί με τον ανήλικο γιο του, ενώ έχει καταθέσει μήνυση για την προσαγωγή του.

«Θέλω να δικαστούν αυτοί που έδωσαν την εντολή να μας προσάγουν. Η εντολή δόθηκε από κάποιους μεγάλους και αυτοί εκτέλεσαν. Εγώ εκεί είχα ραντεβού με τον γιο μου, που έγραφε ένα τεστ και τον περίμενα να φύγουμε. Γνώριζα ότι κάτι γινόταν εκεί, αλλά δεν είχα σχέση. Και ούτε ήθελα να έχω σχέση μ' αυτό», σημείωσε ο κ.Πισμισάκης.
ήταν μαζί με τον ανήλικο γιο του

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει συμμετάσχει σε άλλες συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ωστόσο για εκείνη την ημέρα επανέλαβε ότι είχε ραντεβού με τον γιο του.
Ερωτηθείς, αν το ανήλικο παιδί πέρασε ολόκληρη τη διαδικασία, απάντησε ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα περίπου μία ώρα και στη συνέχεια ζήτησε να έρθει ταξί, το οποίο και το μετέφερε στο σπίτι του.

1 σχόλιο:

  1. Οἱ ἔνοχοι τοῦ ἄγους τῶν Πρεσπῶν σκοπίμως προκαλοῦν παρουσιαζόμενοι δημοσίᾳ, ἰδίως ἐν Μακεδονίᾳ. Προδόται καί μπολσεβίκοι ὄντες, θέλουν νά τρομοκρατήσουν τούς Πατριῶτες μέ παράλογες προσαγωγές, ξυλοδαρμούς καί χημικά ἢ/καί στημένες διώξεις. Καλλίτερα λοιπόν ν' ἀπέχῃ κανείς ἀπό τέτοιες διαμαρτυρίες. Ἄς μείνουν οἱ προδόται νά φωτογραφίζωνται μονάχοι, ὅπως οἱ «ἀρχές» τῆς βουλγαρικῆς Κατοχῆς ἐν ἀνατολικῇ Μακεδονία καί Θρᾴκη, ἥ τό πολύ-πολύ τῇ συνοδείᾳ τῶν θλιβερῶν δοσιλόγων συνεργατῶν τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ