Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τόλκας: «Και η διαστρέβλωση έχει τα όριά της»

Για στημένα δημοσιεύματα, που τον εμπλέκουν σε δήθεν διαπλοκή, κάνει λόγο μέσω συνεργατών του ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας. Σχολιάζοντας πρωτοσέλιδο Σαββατιάτικης εφημερίδας («Στο Καρφί») υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Υπερκομματικό τρίγωνο διαπλοκής» με πολιτικά και
επιχειρηματικά πρόσωπα, κύκλοι του υφυπουργού σημείωναν ότι οι αποκαλύψεις που υποσχόταν το έντυπο αποδείχθηκαν τελικά αβάσιμα ψεύδη στο πλαίσιο λασπολογίας εις βάρος του Άγγελου Τόλκα. Σύμφωνα με ίδιους κύκλους του υφυπουργού από την Ημαθία: «Ως ελεύθερος επαγγελματίας και μαχόμενος δικηγόρος, συνεργάζεται μεταξύ άλλων και με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και μάλιστα με δύο διαδοχικές και διαφορετικές διοικήσεις.
Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι γνωστή δημοσίως καθώς έχει επισκεφτεί το σύνολο των επιμελητηρίων της χώρας και έχουν προκύψει πολλά προγράμματα κατά τόπους». Επίσης σημειώνουν ότι «τα περί δήθεν ταξιδιού του με ελικόπτερο στα Τρίκαλα είναι γελοία ψεύδη». Τέλος, ότι ο Άγγελος Τόλκας «πορεύεται στην πολιτική και επαγγελματική του σταδιοδρομία δίχως εξαρτήσεις, με εφόδια την επαγγελματική του κατάρτιση και την καθημερινή προσπάθεια όπως χιλιάδες συμπολίτες μας».

Ο ίδιος, σχολιάζοντας την επίθεση προς το πρόσωπο και την οικογένεια του διεμήνυε προς πάσα κατεύθυνση:

«Αντιλαμβάνομαι πως η πολιτική μου επιλογή για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συντήρηση και την ακροδεξιά τυγχάνει συντονισμένης επίθεσης από κέντρα συμφερόντων που στοχεύουν στην ηθική απομείωσή μου, αφού τα πολιτικά επιχειρήματα στέρευσαν. Ματαιοπονούν. Το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν και οι σκευωρίες κατέπεσαν με κρότο. Έχω μάθει να παλεύω σε όλη την διαδρομή μου έως τώρα δίχως να λογαριάζω το πολιτικό κόστος, τις προσωπικές επιθέσεις και τα δόλια ψεύδη. Αλλά ούτε και τα μετέρχομαι. Με τις ίδιες αξίες θα συνεχίσω να πορεύομαι για την ενίσχυση της δημοκρατίας και των πολιτών. Για την απάλειψη του μπολιάσματος της κοινωνίας με δηλητήριο και κιτρινισμούς».

Σημειώνεται ότι κ. Τόλκας πρόσφατα κέρδισε ανάλογη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση στο Πρωτοδικείο Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Σωστά τα λέει.Ο λαός δεν τρώει κουτοχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τολκα,
    και αγιος να εισαι,
    με τον συριζα ψηφο δε θα δεις λογω ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ!
    το ΣΚΟΠΙΑΝΟ θα τελειωσει τον συριζα και οσους ονομασαν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τους βουλγαρους.
    εδω ηταν, ειναι, και θα ειναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ολοι οι αλλοι(σλαβοι τουρκοι γυφτοι σερβοι κτλ) ειναι ξενοι προς αυτες τις εννοιες, αποβλεπουν αλλου και εχουν δολιες σκεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάς για την "πολιτική επιλογή για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συντήρηση και την ακροδεξιά", καταλαβαίνεις τι λες δικηγόρος άνθρωπος και δήθεν πολιτικοποιημένος ; Σε ποια πολιτική βάση, με ποιους όρους, με ποια συζήτηση, με ποιες πολιτικές αρχές και δεσμεύσεις και με ποιο πρόγραμμα, γίνεται αυτή η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και δεν το μάθαμε ; Ποιούς προσπαθείς να ξεγελάσεις εσύ και ο αρχηγός σου ο Αλέξης; Εσύ απλά βρήκες την ευκαιρία να εκδικηθείς το ΠΑΣΟΚ (που δεν σε έχρισε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και Γεν. Γραμματέα του κόμματος) και να βολευτείς, με δικαιολογία την σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Μιλάς για αρχές που έχεις και θα πορευτείς κ.λ.π. Γιατί δεν την έκανες ποιο μπροστά αυτή τη σύγκλιση, όταν μας κατηγορούσες το ΣΥΡΙΖΑ παντού, που ήταν τότε οι αρχές σου ; Εγώ σου τα έλεγα για το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ και για τη νέα Σοσιαλδημοκρατία που θα πρέπει να κάνουμε και εσύ μου έλεγες "χαζά". τώρα το κατάλαβες ; μάθε λοιπόν ότι αν εσύ νομίζεις ότι έχεις δήθεν αρχές, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ.
    Άντε για.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάλογες δίκες μπορεί να κέρδισε, εκλογές να δούμε θα κερδίσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ