Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσικνο-τρέλα στο «Corner of Flavors»: Σουβλάκια και παϊδάκια με 1€!

- Για πακέτο, delivery ή για να καθίσετε στο κατάστημα
- delivery 23310 60006
Η μεγάλη κρεατογιορτή του χρόνου έφτασε και το «Corner of Flavors» ετοιμάζεται να την γιορτάσει όπως πρέπει! Την Τσικνοπέμπτη από νωρίς, θα βγάλει έξω την ψησταριά και θα ψήνει ζουμερά σουβλάκια και παϊδάκια, για να το τσικνίσουμε για τα καλά. Και επειδή την Τσικνοπέμτη το κρέας έχει την τιμητική του, το «Corner of Flavors» θα προσφέρει όλα τα σουβλάκια και τα παϊδάκια που θα ψήνει, με μόνο 1€ το κομμάτι! Και φυσικά θα διαθέσει και όλα τα απαραίτητα... κρύες μπύρες, τσίπουρα, γράπα, τσικουδιά και κρασί για να τα συνοδεύσετε!
Θέλετε να τα απολαύσετε στο κατάστημα, μαζί με την περαντζάδα της Μητροπόλεως; Θέλετε να τα πάρετε πακέτο για το σπίτι ή τη δουλειά ή να σας τα φέρουμε στο χώρο σας με υπηρεσία delivery; Καλέστε στο 23310 60006 και τσικνίστε όπου επιθυμείτε, με τιμή σε σουβλάκι και παϊδάκι μόνο 1€ το κομμάτι! 

«Corner of Flavors»
Μητροπόλεως 22 και Λουτρού γωνία
τηλ. 2331 060006
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ