Quantcast

http://picasion.com/

Η μάχη του Κοντογιαννίδη για να μπει στη Βουλή με το «Κίνημα των Φτωχών»

Δεν είναι μόνο ένας καλλιτέχνης με μεγάλη πορεία στον χώρο του θεάματος. Ο Βεροιώτης Παύλος Κοντογιαννίδης είναι ένας ενεργός πολίτης με ανησυχίες και προβληματισμούς για όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και πρόσφατα ίδρυσε το Κίνημα Φτωχών Ελλάδος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΚΦΕ, είναι μια άμεση έκφραση δημοκρατίας, συμμετοχικής δημοκρατίας, που δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα, δεν έχουν να χάσουν τίποτα και, όσοι έχουν κάτι, δεν τους φτάνει για να ζήσουν αξιοπρεπώς, δηλαδή το 90% των Ελλήνων. Αυτή η συνυπεύθυνη συμμετοχική συμπόρευση αποτελεί όχι εύκολη υπόθεση, αλλά, αν επιτευχθεί, θα είναι ό,τι πιο δίκαιο, το πιο ανθρωποκεντρικό κίνημα που έχει υπάρξει, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς χρωματισμούς, χωρίς ταμπέλες!» τονίζει και παραδέχεται ότι το όλο εγχείρημα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

«Δεν έχουμε ούτε γραφεία, ούτε τηλέφωνα, γιατί είμαστε φτωχοί»

Αφοπλιστική είναι η ειλικρίνειά του Παύλου Κοντογιαννίδη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρει πως πολλοί ψάχνουν να βρούνε κάποιο τηλέφωνο ή διεύθυνση γραφείου για να γίνουν μέλη και φίλοι του κόμματος. Ωστόσο, λόγω της σοβαρής έλλειψης χρημάτων, η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο μέσα από το διαδίκτυο και πουθενά αλλού.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ