Quantcast

http://picasion.com/

Οι άγρυπνοι φρουροί της Βέροιας

Μπορεί η πόλη να ζει γιορτινές ημέρες και το κλίμα να είναι εορταστικό, ωστόσο υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Εκείνων των συμπολιτών μας που ανήμερα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς βρίσκονται σε υπηρεσία. Ο λόγος φυσικά για τα σώματα ασφαλείας και ειδικότερα για τους άνδρες της
ΔΙΑΣ, οι οποίοι καθ' όλη την διάρκεια των εορτών βρισκόντουσαν μάχιμοι σε διάφορα σημεία της πόλης και φρουρούσαν την έννομη τάξη και ασφάλεια. Τι και αν η θερμοκρασία «φλέρταρε» με τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, εκείνοι με αυταπάρνηση, φορώντας την υπηρεσιακή εξάρτηση και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, καβαλούσαν τις μηχανές και περιπολούσαν την αγορά της Βέροιας. Μάλιστα, η επιβλητική τους εμφάνιση δεν έμεινε απαρατήρητη από τα μικρά παιδιά που τους κοιτούσαν με θαυμασμό και τους ζητούσαν επίμονα να φωτογραφηθούν μαζί τους.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω!!! ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ