Quantcast

http://picasion.com/

Φύλλα «Γεωργιάδης»: Ο πρωταγωνιστής στις Βεροιώτικες κουζίνες και αυτές τις γιορτές!

Και ψημένες χωριάτικες πίτες στο χώρο σας από 10€
Και πόσα πράγματα μπορείτε να φτιάξετε με τα φύλλα «Γεωργιάδη». Ζουμερά κανταΐφια, τραγανούς μπακλαβάδες και άλλα συγκλονιστικά σιροπιαστά, παραδοσιακές πίτες με χωριάτικο φύλλο και
χωριάτικη ζύμη, γλυκά και φαγητά με φύλλα σφολιάτας. Όλα αυτά δηλαδή που λατρεύουμε να δοκιμάζουμε αλλά και να προσφέρουμε στις γιορτές μας. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πέρασαν, ακολουθούν όμως μεγάλες γιορτές, με τα περισσότερα σπίτια της Βέροιας να έχουν εορτάζοντες.
Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» είναι δίπλα σας στην κουζίνα, κάνοντας την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών και μιας πετυχημένης χωριάτικης πίτας, εύκολη! Από το 1937, η οικογένεια Γεωργιάδη, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη ανοίγματος φύλλου και παραγωγής κανταϊφιού, είναι κοντά μας προϊόντα ζύμης όπως φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες.

Θέλετε την αγαπημένη σας χωριάτικη πίτα έτοιμη ψημένη στην πόρτα σας; Γιορτάζετε και θέλετε να κεράσετε φίλους ή συναδέλφους τις λαχταριστές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» χωρίς κόπο; Με ένα τηλέφωνο στα 2331093390 - 6973747334 από την προηγούμενη μέρα έρχονται ψημένες στο χώρο σας! Με πολλές επιλογές στη γέμιση και σε τιμές 10 και 12 ευρώ! Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε κατεψυγμένες στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια.


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 10 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 10 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 12 ΕΥΡΩ
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο



ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
2331093390 - 6973747334
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40-Βέροια - Τηλ: 23310 65198
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7ο χλμ. Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ