Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2019 στη Βέροια

Τη δεύτερη μέρα έφτασε στην πόλη μας ο «πελαργός»
Στις 04:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου ακούστηκε το πρώτο κλάμα μωρού που γεννήθηκε στη Βέροια για το 2019. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι,
το δεύτερο παιδάκι του ζευγαριού από τη Φλώρινα, της Ελευθερίας Μαύρου και του Άγγελου Αναγνώστου, που γεννήθηκε στη Γενική Κλινική «Ευαγγελισμός». Η ευτυχισμένη μητέρα έφτασε εσπευσμένα, από τη Φλώρινα στην Κλινική της Βέροιας, με έντονες συσπάσεις, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/1 και περίπου 2 ώρες αργότερα και με τη βοήθεια του ιατρού της, Γυναικολόγου - Μαιευτήρα Λάζαρου Λαβασίδη από τη Φλώρινα, έφερε στον κόσμο, με φυσιολογικό τοκετό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.060. Άγγελε και Ελευθερία να σας ζήσει!

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥ 2019 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΙΣ 05.45 ΤΟ ΠΡΩΙ 2/1/2019 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΗ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές σας. Ελπίζουμε όλα τα ζευγάρια του κόσμου να ζήσουν αυτό το θαύμα! Άγγελος & Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ