Quantcast

http://picasion.com/

Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Βέροιας - Προβλήματα ρευστότητας στα ΑΤΜ

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται από σήμερα Κυριακή η αγορά της Βέροιας, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς από σήμερα τέθηκε σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι βιτρίνες στολίστηκαν, η αγορά φόρεσε τα γιορτινά της, ο κόσμος βγήκε να κάνει τη βόλτα του και να ξεκινήσει δειλά δειλά τα ψώνια των εορτών, ωστόσο, αρκετοί είναι οι καταναλωτές που αντιμετώπισαν προβλήματα πηγαίνοντας μπροστά από ένα ΑΤΜ. Όπως αναφέρουν καταναλωτές, κεντρικό ΑΤΜ τράπεζας «στέρεψε», μη μπορώντας να εξυπηρετήσει σήμερα όσους επιχείρησαν ανάληψη. Οι μαζικές αναλήψεις χρημάτων τις τελευταίες δυο μέρες, λόγω της καταβολής του ποσού για το κοινωνικό μέρισμα, οδήγησε σε πολλές περιπτώσεις στην εξάντληση χρημάτων από ΑΤΜ.

Τα παράπονα των καταναλωτών για τη ρευστότητα των ΑΤΜ δέχθηκαν και οι καταστηματάρχες, ειδικά όπως αναφέρουν, από καταναλωτές μεγάλης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση κάρτας για τις αγορές τους και προτιμούν να πληρώνουν παραδοσιακά, με μετρητά.

5 σχόλια:

  1. Καλά σε άλλο πλανήτη ζει η αγορά με το ρευστό από τα ΑΤΜ; Μόλις πήραν το κοινωνικό μέρισμα οι Αλβανοί, με τις μηδενικές φορολογικές δηλώσεις, το σήκωσαν σε μετρητά για να το φυγαδεύσουν δε πενηντόευρα στην Αλβανία. Ρωτήστε. Μάθετε τι γίνεται... Κατά τα άλλα, πληρώστε φόρους και Καλές Γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδέν αληθέστερο τούτου...... και καθίστε να δείτε τι θα γίνει με το 2χίλιαρο για κάθε παιδί που θα γεννηθεί, που έταξε ο Κυριάκος. Η χαρά των τσιγγάνων, των Αλβανών, των μεταναστών και λοιπών φοροφυγάδων.

      Διαγραφή
  2. Αυτό δεν είναι εορταστικο ωραριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ δεν είναι εορταστικό ωράριο! Αυτό είναι ωράριο για να κάνουμε τα ψώνια μας σε όλες τις γύρο περιοχές! Και καφεδάκι βέβαια Θεσσαλονίκη!

      Διαγραφή
  3. Συντοπίτες μου,μόνο με την χρήση της κάρτας μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας για καλύτερο μέλλον στην οικονομία.
    Τα μετρητά βοηθούν μόνο την φοροδιαφυγή!
    Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε τύπους που δηλώνουν σχεδόν τίποτα στην εφορία,να περνάνε καλά σε βάρος του τίμιου φορολογούμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ