Η Ιωάννα Μπέλλα εξομολογείται: «Ήμουν ένα ράκος, έκλαιγα συνεχώς...»

Η Ιωάννα Μπέλλα λίγο πριν τον διαγωνισμό Miss Universe μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Το μοντέλο από τη Βέροια και Σταρ Ελλάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαγωνσιμό ομορφιάς αλλά και στη δήλωση που έκανε στην εκπομπή the 2night show και πήρε μεγάλες διαστάσεις. Η
Ιωάννα είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει φιλανθρωπική δράση στην Ινδία, δεν μπορούμε να πούμε ψέματα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό γιατί άκουσα πολλούς να αμφιβάλλουν». Και τόνισε: « Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ