Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι μήνυμα στέλνει ο Άγιος Βασίλης από το Αιγίνιο;

Χο, Χο, Χο! «Περιμένω το γράμμα σου»
Σε Xριστουγεννιάτικη, γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 το άναμμα του Xριστουγεννιάτικου δέντρου της Αυλής του Αη Βασίλη, στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο, η οποία
σηματοδότησε και την έναρξη των Xριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΔΕ Αιγινίου, «Τα σύμπαντα γιορτάζουν» που θα διαρκέσουν έως και τις 22 Δεκεμβρίου. Από νωρίς το απόγευμα δεκάδες παιδιά έσπευσαν στα σπιτάκια της Αυλής του Αη Βασίλη προκειμένου να στολίσουν το δέντρο των ευχών με τις κάρτες τους. Ο Άγιος Βασίλης δέχθηκε πολλές αγκαλιές, μοίρασε απλόχερα σε αυτά καραμέλες, σοκολάτες και δώρα. Τα εδέσματα και τα γλυκίσματα που μοιράστηκαν δωρεάν στον κόσμο. «Σας περιμένω όλους να ζήσουμε το παραμύθι των Χριστουγέννων στην Αυλή μου στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο. Και φυσικά περιμένω τα γράμματά σας, για να σας φέρω πολλά δώρα την Πρωτοχρονιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Άγιος Βασίλης. Δείτε φωτογραφίες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ