Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Xmas Charity Ride στη Βέροια από το Vespa Club

«Γκαζώνει» σκορπώντας αγάπη στους συνανθρώπους μας
Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και το Vespa Club Βέροιας όπως κάθε χρόνο συμμετέχει σε δράσεις που σκοπό έχουν έστω και την ελάχιστη ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη μας. Στις 9 Δεκεμβρίου θα συμμετέχει στο «Charity Ride» για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ διοργανώνει και την «5η Γιορτή Αγάπης» για την ενίσχυση του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τις φιλανθρωπικές δράσεις:
 
Χειμώνας και Χριστούγεννα. Στολισμοί, δώρα, οικογένεια, παρέες, βόλτες και ταξίδια... Όμως υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια μας για να ζήσουν στο ελάχιστο αυτά που για άλλους είναι αυτονόητα.

Εμείς, το Vespa Club Βέροιας, για 5η συνεχόμενη χρονιά θα βοηθήσουμε όπου μπορούμε με τις μικρές μας δυνάμεις και παρακινούμε όλα τα μέλη και τους φίλους, να ενισχύσουν την προσπάθειά μας!

Θα συμμετάσχουμε λοιπόν:
♡ Στην Πανελλήνια φιλανθρωπική δράση της Ομοσπονδίας Vespa Club Hellas και του Lambretta Club Hellas, το «CHARITY RIDE 2018» με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ.
Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα από τα 21 μέλη - λέσχες Vespa της Ελλάδος και για φέτος ορίστηκε την 9 Δεκεμβρίου 2018.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει με τη Vespa ή το δίκυκλο του ή απλά θέλει να βοηθήσει, μπορεί να πάρει πληροφορίες από τη σελίδα μας και τη σελίδα του Vespa Club Hellas στο Facebook για τη δράση ΕΔΩ.

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών η 20η Νοεμβρίου.

Επίσης, οργανώνουμε την «5η Γιορτή Αγάπης» του Vespa Club Βέροιας:
♡ Κάθε χρόνο, τα Χριστούγεννα, εδώ και 5 πλέον χρόνια, πραγματοποιούμε τη «Γιορτή Αγάπης» της λέσχης μας.

Ενισχύουμε σε όσες από τις λειτουργικές ανάγκες μπορούμε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες - ΚΕΜΑΕΔ της πόλης με τη συνεισφορά μελών και φίλων μας που μπορεί να γίνει μέχρι 20 Δεκεμβρίου.
Όσο πιο πολλοί συνεισφέρουμε στη «Γιορτή Αγάπης» τόσο πιο μεγάλη η βοήθεια που θα έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε !

Για ενημέρωση σχετικά με τις φιλανθρωπικές μας δράσεις και συμμετοχές σε αυτές, θα μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη μας:

- ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (αντιπροέδρος VC Βέροιας) στο κατάστημα εσωρούχων «Πρόδρομος κ υιός», Βενιζέλου 23 (τηλ.2331067341)
και
- ΠΕΤΣΑΒΑΣ ΠΑΥΛΟΣ (ταμίας VC Βέροιας)
στο μουσικό οίκο «Petsavas music store» Αντ. Τσούπελη 5 (τηλ.2331062551)
ή προσθέστε ένα σχόλιο στη σχετική δημοσίευση που θα βρείτε στη σελίδα του 
Vespa Club Hellas στο Facebook για τη δράση ΕΔΩ, ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Θα χαρούμε να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι τις δράσεις μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ