Quantcast

http://picasion.com/

Κραυγή απόγνωσης από μια Βεροιώτισσα στο ΑΠΘ: «Αναρχικοί, βία και ναρκωτικά»

Συγκλονίζουν τα λόγια της Μαρίας από τη Βέροια που καταγγέλλει την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αφού οι συλλήψεις για ναρκωτικά και οι επιθέσεις αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. H κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πλέον από τα όρια της παρανομίας και θυμίζει ζούγκλα, τριτοκοσμικές χώρες στις οποίες δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις το βράδυ χωρίς να κινδυνεύει η ζωή σου. Το ΑΠΘ έχει εξελιχθεί σε ένα άντρο παρανομίας, με δεκάδες φοιτητές να πέφτουν θύματα ληστείας καθημερινά, ενώ όπως καταγγέλουν, σε πολλές περιοχές ο «κόσμος φοβάται να περάσει». Η Μαρία είναι από τη Βέροια και σπουδάζει στο Φυσικό, στο 3ο έτος. «Το χειρότερο που μας έχει τύχει, είναι να μας κυνηγούν αναρχικοί για τα πολιτικά μας πιστεύω» τόνισε, δείχνοντας ότι εκτός από τα ναρκωτικά υπάρχει γενικευμένη ανομία στο ΑΠΘ. «Βγήκα από τη σχολή, τρεις το μεσημέρι, από την πλευρά της Φιλοσοφικής και μου πρότειναν να πάρω «μαύρο» αναφέρει. «Συνεχώς μας τυχαίνουν περιστατικά βίας. Στη φίλη μου έτυχε να κλέψουν μπροστά της ένα παιδί. Δεν μίλησε και έφυγε. Έχω μαλώσει με φύλακα γιατί δεν κάνουν τίποτα. Το βλέπουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Σιωπούν για να μην τους πειράξουν» σχολίασε σε συνέντευξή της σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

  1. Ἂν δὲν καταργηθῇ τὸ διαβόητο ἄσυλο - ἀσυλία στοὺς ἀναρχοάπλυτους καὶ τοὺς ἄλλους κακοποιούς, ἔτσι καὶ χειρότερα θὰ εἶναι τὰ πράγματα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ