Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε τη Βέροια ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Ότι και να πει κανείς για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη θα είναι πολύ λίγο. Η μουσική παιδεία του, το πάθος του για τα τραγούδια και η αμεσότητα που βγάζει επί σκηνής, τον καθιστούν ως έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές της σύγχρονης εποχής. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μαζί με το συγκρότημά του, το Σάββατο
10 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στο «Voice City» στον πεζόδρομο της Έλλης, με αποτέλεσμα εκατοντάδες Βεροιώτες να πάνε να τον ακούσουν από κοντά. Με μουσικές αναφορές σε παλιές και νέες επιτυχίες του, ο σπουδαίος ερμηνευτής μάγεψε με την σκηνική του παρουσία και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος από την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου ευχαρίστησε από καρδιάς για την θερμή υποδοχή και μίλησε με θερμά λόγια για την Ημαθία. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ της βραδιάς:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ