Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην τρύπα του «Still Standing» έπεσε ο Βεροιώτης Σπύρος Καραγιάννης

Άλλη μια Βεροιώτικη συμμετοχή σε εκπομπή στην τηλεόραση, σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων αυτή τη φορά. Ο Σπύρος Καραγιάννης, διοικητικός υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία της Βέροιας, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Still Standing» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Τον
Σπύρο ίσως κάποιοι τον γνωρίζετε από την ενασχόλησή του με το θέατρο, καθώς είναι μέλος του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις που ανέβηκαν στην πόλη μας, μεταξύ αυτών η πολυβραβευμένη «Τζούλια» όπου υποδυόταν τον Ζαν και η υπέροχη κωμωδία «Κούκου...» όπου υποδυόταν τον Ποντανιάκ. 
Ο Σπύρος, αφού συστήθηκε, αναφερόμενος μάλιστα τόσο στην πόλη μας όσο και στη θεατρική ομάδα που συμμετέχει, στάθηκε απέναντι στον αντίπαλό του Τέλη, για μια μονομαχία σε έναν γρήγορο γύρο ερωτήσεων, όπου ο παίκτης που δεν καταφέρνει να βρει τη σωστή απάντηση μέχρι να τελειώσει ο χρόνος, χάνει και πέφτει στην καταπακτή. Δυστυχώς, η συμμετοχή του Σπύρου στο παιχνίδι και συνεπώς και το ταξίδι του από τη Βέροια στην Αθήνα, ήταν σύντομα, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στη μονομαχία.
Η ερώτηση που τον «έκαψε» και τον έκανε να χάσει στην κυριολεξία τη γη κάτω από τα πόδια του, ήταν «Ποια ήταν η ιστορική Μονή της Κρήτης που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στον αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων». Η απάντηση ήταν Μονή Αρκαδίου, ο Σπύρος δεν κατάφερε να τη βρει στο χρόνο που διέθετε και... άνοιξε η γη και τον κατάπιε!



1 σχόλιο:

  1. Α ρε ξαδερφε σε εφαγε η μαρμανγκα!!!! Ξαδερφε δεν πειραζει αρκει η σημετοχη εμεις ξερουμε πολυ καλα τη αξιζεις!!! Αντε να βρεθουμε να πιουμε κνα τσιπουρο και ολα καλα ΑΞΑ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ