Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ωραία κοιμωμένη: Μυστικά ομορφιάς πριν από τον ύπνο

Πολύτιμες συμβουλές από την KYKLOS
Το βράδυ πριν κοιμηθείς είναι η κατάλληλη στιγμή να εφαρμόσεις κάποια μυστικά ομορφιάς και να ξυπνήσεις το πρωί ακόμη πιο όμορφη. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί τη νύχτα τα κύτταρα της επιδερμίδας μας ανανεώνονται. Κατά τη

διάρκεια της μέρας το δέρμα μας επικεντρώνεται στην προστασία των κυττάρων από τις εξωτερικές, περιβαλλοντικές επιθέσεις ενώ τη νύχτα επανορθώνει όσες βλάβες προκλήθηκαν τη μέρα. Ακολουθήστε τις παρακάτω πρακτικές και δώστε στο δέρμα σας την τροφή που χρειάζεται για να καταφέρει να προκαλέσει την απαραίτητη κυτταρική ανάπλαση.

Πόδια

Αν έχετε αμελήσει τη φροντίδα των ποδιών σας, εφαρμόστε την παρακάτω τεχνική και δείτε τα να μεταμορφώνονται. Απλώστε ζεστό ελαιόλαδο στις πατούσες σας και κάντε ελαφρύ μασάζ στα πέλματα. Στη συνέχεια, καλύψτε τα με κάλτσες ώστε να διατηρηθεί η υγρασία και να ενυδατωθούν πλήρως καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Χείλη

Ξυπνήστε με μαλακά και υγιή χείλη. Τρίψτε απαλά με μία οδοντόβουρτσα την περιοχή των χειλιών σας και στη συνέχεια τοποθετήστε ελαιόλαδο ή μέλι. Κοιμηθείτε αμέσως μετά και το πρωί απολαύστε την όμορφη εικόνα των χειλιών σας.

Αποφύγετε τον σχηματισμό ρυτίδων

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται οι μαξιλαροθήκες που χρησιμοποιούμε μπορεί να προκαλέσουν τραχύτητα στο δέρμα και να βλάψουν την ποιότητα της τρίχας μας. Προτιμήστε λοιπόν σατέν μαξιλαροθήκες που μειώνουν το στρες της επιδερμίδας και δεν προκαλούν γραμμές στο πρόσωπο.

Απαλά χέρια

Οι ειδικοί τονίζουν πως εκτός από το πρόσωπο που αποτελεί τον καθρέφτη μας, η ηλικία γίνεται εμφανής και από τα χέρια μας. Γι’ αυτό πριν κοιμηθείτε κάντε μασάζ στα χέρια σας με ελαιόλαδο και καστανή ζάχαρη για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια απλώστε σ’ αυτά το έλαιο ή την κρέμα της επιλογής σας.

Extra tip: Βάλτε γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και ξυπνήστε το πρωί με μαλακά και ανανεωμένα χέρια.

Αποχαιρετήστε τους μαύρους κύκλους

Απλώστε με απαλές κινήσεις το έλαιο αμυγδάλου στην περιοχή κάτω από τα μάτια και το πρωί δείτε τα πιο ξεκούραστα από ποτέ.

Ενυδάτωση προσώπου

Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο σας απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ και στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα ή το έλαιο σας.

Tip: Τα έλαια με extra Vitamin E προσφέρουν βαθειά ενυδάτωση και extra λάμψη.

Τα έλαια KYKLOS αποτελούν ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ φυσικά προϊόντα ομορφιάς βασισμένα σε μία καινοτομία , τον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με ενεργό οξυγόνο. Επιπλέον, όλα τα έλαια που έχουν επιλεχθεί είναι αραφινάριστα και εξάγονται εν ψυχρω. Τέλος είναι εμπλουτισμένα με extra βιταμίνη Ε.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.kykloscosmetics.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ