Quantcast

http://picasion.com/

Ποιος είναι αυτός ο Γιώργος από το Μακροχώρι ρε παιδιά;

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA, με κεντρική παρουσιάστρια την Ελένη Τσοκάλη εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Νοεμβρίου η Χριστίνα Κολέτσα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια από τη Βέροια, προέβη σε μια αποκάλυψη που έχει γίνει viral στα social media της Ημαθίας. Πιο
συγκεκριμένα, αναπολώντας τα τρυφερά της χρόνια, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πρώτο της φιλί με αγόρι ήταν σε ηλικία μόλις 9 ετών, με κάποιον... Γιώργο από το Μακροχώρι! Οι μικρές και αθώες ερωτικές περιπτύξεις της γνωστής ερμηνεύτριας έγιναν στην Χαλκιδική το καλοκαίρι του 1989. Και διερωτήθηκε το Χριστινάκι:

«Που να βρίσκεται άραγε αυτός ο Γιώργος ρε παιδιά; Η αλήθεια είναι πως τον έψαξα μέσα από το internet, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να τον βρω. Εγώ τότε ήμουν μόλις 9 ετών και αυτός ένα χρόνο μικρότερος. Αν με ακούει, ας μου στείλει ένα μήνυμα» είπε μεταξύ άλλων η απαστράπτουσα Κολέτσα προκαλώντας το γέλιο στους συντελεστές της εκπομπής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ