Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ελληνική Φέτα ΠΟΠ "ταξίδεψε" στο Παρίσι

Εξαιρετικές δράσεις για την προώθηση της Φέτας ΠΟΠ υλοποιεί ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στο πλαίσιο  του τριετούς Προγράμματος ενημέρωσης και προώθησης με διακριτικό τίτλο «Feta PDO. Let’s get real!». Η είδηση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον για την Ημαθία, καθώς στην περιοχή μας δραστηριοποιούνται
εκατοντάδες κτηνοτρόφοι, και δεκάδες μικρά και μεγάλα τυροκομεία, πολλά μάλιστα με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Πρώτη στάση για το πρόγραμμα προώθησης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ήταν η έκθεση SIAL PARIS που πραγματοποιήθηκε από την Κυριακή 21 έως την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο στην οποία επισκέφθηκαν περισσότεροι από 310.000 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, ενώ συμμετείχαν 7.200 εκθέτες από 119 χώρες!

Παράλληλα, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ υλοποίησε εκδήλωση Τύπου στο Ξενοδοχείο Novotel Roissy, με ομιλητές τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Νικολάο Κατή και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΓΑΠ κ. Χρήστο Αποστολόπουλο.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλειου Κόκκαλη, και της Συμβούλου Α’ Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, κας Ευφροσύνης Μητά, οι οποίοι είναι αρωγοί στις ενέργειες προβολής της Φέτας ΠΟΠ.

Η εκστρατεία υλοποιείται στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, των ΗΠΑ και του Καναδά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και λαμβάνει οικονομική ενίσχυση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτελεστικός οργανισμός του προγράμματος είναι η εταιρεία NOVACERT.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ