Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε η μπουτίκ της «Βασίλισσας»

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, φιλάθλων, ποδοσφαιριστών, μελών της Διοίκησης, του τεχνικού team και ανθρώπους του αθλητικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 15/11 τα εγκαίνια της μπουτίκ της «Βασίλισσας», στο κατάστημα «Spot Team». Εκεί από σήμερα θα φιλοξενείται και επίσημα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ολοκληρωμένη συλλογή ρουχισμού και αξεσουάρ της «Π.Σ. Βέροια».
Με νέο σήμα και νέα φανέλα, η νεοσύστατη ομάδα της Βέροιας, εμφανώς ανανεωμένη και με μια πιο... φρέσκια διάθεση, κάνει φέτος τα πρώτα της βήματα να ανακτήσει τη λάμψη του παρελθόντος και να ανέβει δυναμικά στα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής.
Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να δει τις νέες φανέλες της Βέροιας για την αγωνιστική σεζόν 2018-19 φορεμένες από τους παίκτες της ομάδας, ενώ απόλαυσε μουσική, πλούσιο μπουφέ με εδέσματα και ποτά και άφθονο ποδοσφαιρικό κους - κους. Ο φακός του veriotis.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ:











 


 
 








 













 


 






 

 
 










1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία φανέλα της Βασήλισσας του βορρά αντε να δούμε σιγά σιγά την Βέροια μας με την πάροδο του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια της Α Εθνικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ