Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπήκαν οι μπουλντόζες στον πεζόδρομο της Τσαλδάρη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το λίφτινγκ του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας, που ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου. Σήμερα, οι μπουλντόζες μπήκαν στο τελευταίο τμήμα της Παναγή Τσαλδάρη, από το ύψος της Αριστοτέλους έως τη Μ. 
Αλεξάνδρου, ίσως το πιο καταπονημένο κομμάτι του
πεζόδρομου. Τα μηχανήματα έσπασαν όλο το οδόστρωμα προκειμένου να στρωθεί άμεσα με κυβόλιθους. Τα συνεργεία και οι υπάλληλοι του δήμου και της τεχνικής εταιρίας που ανέλαβε τις εργασίες ανακατασκευής, εργάζονται σε γοργούς ρυθμούς, προκειμένου οι καταστηματάρχες που διατηρούν στα σημεία εργασιών τις επιχειρήσεις τους, να υποστούν από αυτές, τις λιγότερο δυνατό συνέπειες, από το θόρυβο, τη σκόνη και κυρίως την αδυναμία των καταναλωτών να προσεγγίσουν τα καταστήματά τους.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, η Δημοτική Αστυνομία απέκλειε κατά διαστήματα την οδό Κεντρικής, ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά των κυβόλιθων από γερανοφόρο όχημα στο σημείο όπου θα αντικατασταθεί το φθαρμένο οδόστρωμα. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ