Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Αλεξάνδρα ως... Angelina Jolie

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που εντυπωσίασε πέρυσι με τα κάλλη της κοινό και κριτικούς, έχει πλέον αφοσιωθεί, μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της, στην καριέρα της στο μόντελινγκ. Με φωτογραφίσεις στην Αμερική, σε Λος Άντζελες και Νέα
Υόρκη αλλά και πολλές άλλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα φαίνεται ότι διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της. Τις τελευταίες ημέρες την είδαμε να πειραματίζεται με ένα νέο κοντό κούρεμα στα πάντα ξανθά μαλλιά της. Όμως αυτήν την φορά η όμορφη Αλεξάνδρα προσπάθησε να ταράξει τα νερά της εμφάνισής της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε ρόλο Αντζελίνα Τζολί

Φωτογραφήθηκε ως μελαχρινή, με τον κλασικό χτένισμα και πόζα του ειδώλου της, της Angelina Jolie όμως το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό ακριβώς που είχε ονειρευτεί. Φυσικά στα σχόλια υπήρχαν μεικτές αντιδράσεις αλλά οι περισσότερες δε συμφωνούσαν με την τόσο ακραία αλλαγή. Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Αλεξάνδρα είχε τολμήσει και είχε φωτογραφηθεί ως Lara Croft, έναν από τους πιο επιτυχημένους ρόλους του ειδώλου της, έχοντας τότε αποσπάσει κολακευτικά σχόλια με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που είχε πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ